Wednesday, 5 November 2014

DOA GURU SMK SAUJANA INDAH UNTUK PELAJAR SPM 2014......... amin ya Alah

YA ALLAH SEKIRANYA IBU DAN AYAH KAMI MASIH HIDUP DAN IANYA BERADA DALAM KESESATAN, BERIKANLAH HIDAYAH DAN TAUFIK DARI MU, SEKIRANNYA IBU DAN AYAH KAMI TELAH PUN PERGI MENEMUI MU, JAUHKANLAH MEREKA BERDUA DARI AZAB KUBUR DAN API NERAKA. SESUNGGUHNYA SEBAGAI SEORANG ANAK KAMI TIDAK RELA MELIHAT IBU DAN AYAH KAMI DI SEKSA DAN DI AZAB

YA ALLAH YA TUHAN KAMI, BERIKANLAH HIDAYAH DAN TAUFIK-MU KEPADA ANAK-ANAK DIDIK KAMI YANG AKAN MENDUDUKI SPM. SEMOGA DENGAN HIDAYAH DAN TAUFIK INI MEMANDU HIDUP ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI MENJADI PELAJAR YANG TERBAIK, HAMBA-MU YANG TERBAIK DAN KHALIFAH MU YANG TERBAIK.

            YA ALLAH PERELOKKANLAH AKHLAK  KAMI, HIASILAH DIRI KAMI DENGAN AKHLAK YANG MULIA. AKHLAK YANG MEWARISI AKHLAK PARA NABI DAN RASUL MU

            YA ALLAH BERIKANLAH KEPADA ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI KETENANGAN DALAM MENGHADAPI SPM. JAUHILAH DAN HINDARILAH DI HATI MEREKA RASA KELUH KESAH, GELISAH DAN TAKUT DENGAN PEPERIKSAAN SPM.

            YA ALLAH BERIKANLAH KEPADA ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI KEJAYAAN DALAM PEPERIKSAAN SPM DENGAN MENDAPAT  9A+ YANG CEMERLANG (3X). 9A+ SEBAGAI PERMULAAN MASA DEPAN YANG  PANJANG.

            YA ALLAH PERMUDAHKANLAH ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI MENJAWAB SOALAN-SOALAN PEPERIKSAAN, ILHAMKANLAH KEPADA MEREKA JAWAPAN YANG BETUL DAN TEPAT

            YA ALLAH BERIKANLAH KEPADA ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI KESIHATAN YANG BAIK. SEMOGA DENGAN KESIHATAN YANG INI AKAN MEMBERI  ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI TUMPUAN SEMASA PEPERIKSAAN.

            YA ALLAH KAMI MOHON PADA MU, HADIAHKANLAH KEPADA GURU DAN SEKOLAH INI, DENGAN ENGKAU MEMBERI KEPADA ANAK-ANAK DIDIK KAMI INI LULUS SERATUS PERATUS DALAM PEPERIKSAAN SPM (3X)


            YA ALLAH BERKATILAH SEGALA USAHA YANG TELAH DILAKUKAN OLEH GURU-GURU DAN PELAJAR-PELAJAR SPM SEKOLAH INI DENGAN ENGKAU MERAMAIKAN MEREKA MENDAPAT 9A+ YANG CEMERLANG (3X)  

No comments:

Post a Comment